INSIGHT

Уникална серия от продукти за терапия на косата.Insight включва осем терапевтични серии за различни типове коса с внимателно подбран състав на продуктите така, че да гарантира здрава, красива и блестяща коса.Продуктите Insight не съдържат sls sles,парабени,силикон,оцветители,минерални масла,парфюми и други алергени!

 

Подхранващ балсам за суха коса с екстракт от овес, бадем и кокос. Хидратира и придава блясък на косата. Изключително подходящ за слаби и сухи коси. За да постигнете по-добър ефект използвайте в комбинация с маската и шампоана DRY HAIR. Продуктите Insight не съдържат sls sles,парабени,силикон,оцветители,минерални масла,парфюми и други алергени!

Опаковка 1000ml

15.00 лв. за брой

Подхранваща маска за суха коса с екстракт от овес, бадем и кокос. Хидратира и придава блясък на косата. Изключително подходяща за слаби и сухи коси. За да постигнете по-добър ефект използвайте в комбинация с балсама и шампоана DRY HAIR. Продуктите Insight не съдържат sls sles,парабени,силикон,оцветители,минерални масла,парфюми и други алергени!

Опаковка [...]

16.00 лв. за брой

Подхранващ шампоан за суха коса с екстракт от овес, бадем и кокос. Хидратира и придава блясък на косата. Изключително подходящ за слаби и сухи коси. За да постигнете по-добър ефект използвайте шампоана в комбинация с балсам и маска DRY HAIR. Продуктите Insight не съдържат sls sles,парабени,силикон,оцветители,минерални масла,парфюми и [...]

14.50 лв. за брой

Течни кристали с масло от ленено семе против цъфтеж на косата, със защитен UV филтър, особено подходящ за изтощени и третирани коси с нарушена структура. Придават блясък и живост на сухи и слаби коси без да ги отежняват.

Опаковка от 100 ml.

21.00 лв. за брой

Антиоксидантна маска за уплътняване на косъма с екстракт от морков и фитокомплекс от масло от жожоба, соя и лешник. Има антиоксидантно действие. Защитава косата срещу вредните ефекти на свободните радикали.

Опаковка от 500 ml.

16.00 лв. за брой

Антиоксидантен шампоан за уплътняване на косъма с екстракт от морков и фитокомплекс от масло от жожоба, соя и лешник. Има антиоксидантно действие срещу вредния ефект на свободните радикали. Бетакаротинът защитава косата от вредното въздействие на околната среда.

Опаковка от 1000 ml.

14.50 лв. за брой

Антиоксидантен балсам за уплътняване на косъма с екстракт от морков и фитокомплекс от масло, жожоба, соя и лешник. Придава плътност на тънките и стресирани коси.

15.00 лв. за piece