DERMALUXE

 

LOTIQUE е нов продукт против стареене. Активните съставки (хидратиращи и хранителни, витамини и други антиоксиданти и биоактивни пептиди), са групирани в малки частици – MILIGLOBULA, които са заобиколени от непромокаем слой, като по този начин са защитени от влажността на средата и въздуха. Мини глобулките поддържат техните свойства [...]

123.00 лв. за брой

LOTIQUE е нов продукт против стареене. Активните съставки (хидратиращи и хранителни, витамини и други антиоксиданти и биоактивни пептиди), са групирани в малки частици – MILIGLOBULA, които са заобиколени от непромокаем слой, като по този начин са защитени от влажността на средата и въздуха. Мини глобулките поддържат техните свойства и [...]

84.00 лв. за брой

Формулата на DERMALUXEHAIR шампоан за нормална коса е ефективна срещу косопад и е създадена за страдащите от косопад и/или тези, които искат да стимулират растежа на косъма, да имат силна коса, да поддържат плътността и здравия й вид.

Употреба

Нанесете шампоана на мокра коса с върховете на пръстите, [...]

45.00 лв. за брой

Формулата на DERMALUXEHAIR шампоан за мазна коса е ефективна срещу косопад и е създадена за страдащите от косопад и/или тези, които искат да стимулират растежа на косъма, да имат силна коса, да поддържат плътността и здравия й вид.

Употреба

Нанесете шампоана на мокра коса с върховете на пръстите, [...]

45.00 лв. за брой

Замисляли ли сте се за външния вид на вашите вежди- като част от излъчването на лицето ви, което може да промени изцяло облика му, за да подчертае очите и да ви направи по-привлекателни? Задоволете това ваше желание за перфектни вежди, които ще подчертаят финните черти на лицето ви.

[...]

83.00 лв. за piece

Искате ли по-дълги мигли, по-плътни и силни само за няколко седмици?

Ако винаги изпробвате нова спирала, с надеждата за обемни и по-дълги мигли, колкото искате, най-вероятно желанието ви ще бъде изпълнено чрез иновативният продукт на българския пазар – DermaluxeLASH.

DermaluxeLASH удължава и укрепва всички мигли, [...]

83.00 лв. за piece