ARGAN VELVET

ARGAN VELVET използва 100% органично олио от арган, фино рафинирано за да се намали размера на молекулата до 1 микрон.От тази технология се ражда кадифен крем без изплакване.

 

Крем с кадифен ефект за тяло с 100% органично фино пресовано Арганово масло. Този крем е обогатен с масло от Karite и Aloe Vera поради, което хидратира, придава еластичност на кожата и е с отлични анти-оксидантни свойства. Нанесете на суха и почистена кожа, продукта попива лесно [...]

27.00 лв. за брой

Маска за коса  с 100% органично фино пресовано Арганово масло.Тази маска е обогатена с ленено семе и не съдържа парабени. Предпазва и хидратира интензивно косата, придавайки и копринена гладкост, мекота и блясък от корена до върха. Маската е изключително подходяща за химично третирани коси, както и подложени [...]

42.00 лв. за брой
-4.00 лв.

Подхранва, хидратира и изглажда косата без да я омазнява. Подсилва и предпазва цвета, придавайки изключителен блясък. Ревитализира структурата на клетката на косъма. Контролира стърчащите краища и премахва цъфтежа. Събира двойните връхчета, предпазва косъма от атмосферното влияние и от източниците на топлина. Без парабени.

Начин на употреба:

[...]

37.50 лв. за брой33.50 лв. (Отстъпка-4.00 лв.)

Шампоан с 100% органично фино пресовано Арганово масло.Този шампоан е обогатен с кератин, пшеничен зародиш, оризови и копринени протеини и не съдържа парабени, SLES, SLS.Velvety шампоан измива перфектно, като подхранва в дълбочина и придава блясък и мекота на косата.

Опаковка: 250мл.

30.00 лв. за брой