ЧАСОВНИЦИ

Смарт часовници, LED часовници, дизайнерски часовници с камъни. Часовници за жени, мъже и деца

 

Елегантен и стилен смарт часовник APLUS GV 18 с тъч скрийн, блутут, микро SIM карта, цифрова камера, и множество полезни функции, работещ като самостоятелен смартфон, в комбинация със смартфон или като обикновен цифров часовник.

Основни характеристики:

Сензорен 1.54 “ HD екран 240×240 пиксела
Камера – 0.3M
Поддържа – [...]

62.99 лв. за брой

Смарт часовник U8, съвместим с всички устройства с Bluetooth V2.0 или по-нова версия.
Когато получите часовника, и инсталирате програмата „Smartwatch.apk“ на смарт телефона ще имате достъп до Вашите SMS съобщения, Facebook, Twitter, WhatsApp, Skype и други. Часовника е снабден със система против кражба и функции като измерване на [...]

32.90 лв. за брой
-4.50 лв.

Смарт часовник U8S с множество полезни и забавни функции. Часовника е подходящ за всяка възраст и пол. U8S е изработен от висококачествени материали така, че да задоволи всички претенции на потребителите. Този смарт часовник работи с операционна система андроид и лесно се свързва с Вашия телефон или таблет.

[...]

29.50 лв. за брой25.00 лв. (Отстъпка-4.50 лв.)

Описание:

Телефонен указател, списък обаждания, съобщения и синхронизиране на музика. Лесна синхронизация с универсален смартфон за по голямо удобство на потребителите. Входящи разговори и съобщение за
напомняне. Вие никога няма да се притеснявате, че ще пропуснете важни обаждания или съобщения. Вашият смарт часовник, ще се грижи за [...]

34.50 лв. за брой

Красив дамски кварцов часовник с модерна кожена каишка – гривна и перли.

14.00 лв. за брой

Детски кварцов часовник с модерен спортен дизайн . Часовника е подходящ за момичета и момчета. Деликатната изработка и анимационния герой Снупи на циферблата прави часовника желан подарък от децата.

14.00 лв. за брой

Мъжки часовник с елегантен и изискан дизайн. Удобен за носене с голям и модерен циферблат, който спомага за по-ясно показване на времето. Освен нормалните функции, които изпълнява часовника, той е моден аксесоар за мъжете. Добре изработената каишка спомага за охлаждането на китката.

Материал – неръждаема стомана Тип – кварцов часовник Стил [...]
19.99 лв. за брой

Страхотен дамски часовник с кварцов механизъм и множество малки кристали с кръгла форма и прекрасни цветя. Този часовник е елегантно и свежо допълнение към Вашия тоалет. Цвета на часовника е шампанско а на каишката е морско синьо.

17.00 лв. за брой

Дамски часовник бижу и моден аксесоар за всяка дама. Като завършек на перфектната визия прикаченото сърце към часовника е с малка ключалка в средата и е обсипано с малки диаманти, което го прави много подходящ подарък, когато търсите път към сърцето на една дама.

[...]

14.99 лв. за брой
-2.50 лв.

Спортен LED часовник гривна с модерна визия
Изчистен спортен дизайн унисекс
Изработен от силикон и каучук
Регулиране на каишката
Магнитна закопчалка
LED дисплей
Автоматично скриване на времето ( енергоспестяващ режим)
Наличен цвят: черен

9.50 лв. за брой7.00 лв. (Отстъпка-2.50 лв.)