АФРОДИЗИАК ДУШ ГЕЛ

 

Специално разработен афродизиак интимен и за тяло душ – гел. Формулиран с нежни, внимателно подбрани съставки, за да осигури оптимална грижа за кожата и чувствителната интимна зона.

Нежно стимулира и е незаменима подправка за Вашия любовен живот. Превръща се в богата и гладка пяна и освобождава свеж [...]

15.00 лв. за брой

Съблазнителна по-време на душ течност, която нежно стимулира вашите най-интимни части на тялото и е незаменима подправка за Вашия любовен живот.

Превръща се в богата и гладка пяна и освобождава деликатен аромат на Амбър, който ще предизвиква вашата чувственост и страст.

15.00 лв. за брой

Секси, чувствен гел душ за интим и тяло, обогатен с афродизиак нотки и подходящ за двама.

Превръщайки се в богата и гладка пяна, като освобождава специално подбрана комбинация от аромати, които събуждат вашите еротични желания.

15.00 лв. за брой

МЕТСЕЛ АФРОДИЗИАК ДУШ ГЕЛ ИНТИМ И ТЯЛО

100% натурален Специално формулиран гел душ за двама с натурални афродизиак съставки, които успокояват и съблазняват. Кожата ви е чиста и парфюмирана с жен-шен, кедрово дърво, амбър, карамфил, ванилия и мускус, които се събуждат сетивата Ви, преди специални интимни моменти [...]

15.00 лв. за брой

Обогатен с афродизиак ноти деликатен и освежаващ интимен душ гел за тяло, който създава спа романтично изживяване и Ви прави желани още повече.

Действие: Специално разработен обогатен с афродизиак масла душ гел за цяло тяло и интимна зона, който измива, почиства и хидратира кожата. След измиване за [...]

15.00 лв. за брой