ШОКОЛАДОВ МАСАЖ

choko_massage_BG

Шоколадовият масаж има редица благотворни влияния не само върху тялото, но и върху психиката на човека. Той има антиоксидантно, антицелулитно, подхранващо и подмладяващо кожата действие, но също така е и уникална релаксираща анти-стрес терапия. Шоколадовия масаж е истинска наслада за кожата и душата.

Активните съставки на какаото имат уникални свойства – те овлажняват и тонизират тялото. Хранят кожата с активни вещества, които попиват и действат на нервната система като антидепресант. Те помагат за изработване на хормони, най-важен от които е този на щастието. От всички плодове и растения какаовите зърна имат най-висок антиоксидантен потенциал. Те са добър източник на биологично активни вещества като витамин В1, В2, РР, провитамин А, микроелементи като магнезий, калий, калций, натрий и желязо.

Ароматът на шоколада повишава антимикробната и противовирусна защита на организма. Шоколадовия масаж бори умората, връща емоционалното равновесие. Той е подходящ за всички, които искат да се заредят с добро настроение и да разтоварят стреса.

[insert_php]
$id = 308;
$p = get_page($id);
echo apply_filters(‘the_content’, $p->post_content);
[/insert_php]