ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ С МЕД

meal_heal_massage_BG

Лечебната сила на меда е известна от древността. Тя се дължи на съдържащите се в него редица важни за човешкия организъм витамини /B1,B2,B3,B6,B8,B9/, ензими, минерали и микроелемнти /калций, хлор, мед, желязо, магнезий, фосфор, калий, силиций, натрий и сяра/, както и някои антибиотични вещества.

Детоксикиращият масаж с пчелен мед е древен тибетски метод, при който въздействието на масажните похвати и мощният биологичен ефект на чистия пчелен мед взаимно се допълват и усилват. Резултата е  засилване на лимфо- и кръвообращението на обработваните участъци от тялото, освобождаване на натрупалите се през годините шлаки и изгаряне на мастните клетки.

Детоксикиращият меден масаж интензивно почиства кожата като пилинг. Чрез специални отлепящи техники, се олющва повърхностния слой на кожата, отварят се порите и се улеснява дишането и. Това дава възможност на пчелния мед да проникне дълбоко в тъканите и да въздейства чрез своя уникален биологичен състав върху целия организъм.

Детоксикиращият меден масаж дава възможност на организма по етесвен път да се освободи от токсините , излишните течности и мазнини. Той е подходящ избор при натрупани умора, стрес, проблеми с гръбначния стълб , дихателната система и е неизменен спътник на борбата с наднорменото тегло и целулита.

Масажът с мед влияе силно тонизиращо на целия организъм. Той е особено ефективен и препоръчителен при: главоболие; безсъние; депресии; синдром на хроничната умора; бавно възстановяване след тежки заболявания и бременност, др.

Заредете тялото си с енергия, чрез лечебната сила на меда в Център за красота Милано.

[insert_php]
$id = 308;
$p = get_page($id);
echo apply_filters(‘the_content’, $p->post_content);
[/insert_php]