ХИАЛУРОНОВА ТЕРАПИЯ

Beautiful portrait of  woman with fresh skin in splashes of water - blue background

Неблагоприятните условия на средата в която живеем – климатици, слънце, вятър, студ, замърсен въздух и пр. водят до дехидратация на кожата на Вашето лице, а когато това се случи тя започва да старее! Като следствие от загубата на влага, се нарушават всички процеси на клетъчния метаболизъм. Именно заради това е необходимо дефицита на вода в кожата да попълван. Център за красота Милано Ви предлага невероятна хиалуронова терапия за лице с лифтинг ефект, за да се радвате по- дълго на  млада и еластична кожа .

Хиалуроновата киселина в комбинация с богат набор на витамини, алантоин и концентрирани екстракти, ефективно и мигновенно хидратира и изглажда кожата, стимулира регенеративните процеси и забавя процесите на стареене. Действието и е да задържа влагата в клетките, предотвратявайки изсушаването и състаряването на кожата. В същото време тя набавя на развиващите се клетки хранителни вещества и подпомага техния метаболизъм, растеж и съзряване.
Хиалуроновата киселина активизира процеса на регенерация, помага за обновяването на клетките на кожата, изглажда бръчките и намалява появата на нови. Ефектът от процедурата е  по-стегната, гладка и чиста кожа! Порите стават невидими, пигментните петна се редуцират.

Терапията включва:

  • Почистване с тоалетно мляко с хиалурон- Нежно отстранява замърсяванията от повърхността на кожата, предпазва епителната тъкан от преждевременно стареене, намалява образуването на бръчки.
  • Интензивна регенерарация с ампула хиалурон- Хиалуроновата киселина е важен продукт за запазване младостта, тя е ключов компонент на съединителната тъкан. Осигурява водния баланс на кожата и спомага за нейното младежко излъчване.
  • Лифтинг гел с хиалурон- Хидратира в дълбочина, изглажда кожната повърхност, създава защитен филм, предпазващ епитела от загуба на влага, предпазва епителните тъкани от преждевременно стареене, намалява образуването на бръчки.
  • Хидратиращ крем- Нанася се в края на процедурата, за да омекоти, изглади и да повиши еластичността на кожата. Ефекта е  идеално изгладена, блестяща, хидратирана и тонизирана кожа, с усет за свежест и нежност.

[insert_php]
$id = 275;
$p = get_page($id);
echo apply_filters(‘the_content’, $p->post_content);
[/insert_php]