ТЕРАПИЯ С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВ

terapiq_ohluvi

Специална серия, разработена на базата на секрети от охлюви с доказано лечебно действие. Секрета от охлюв е серум на младостта съдържащ в себе си алантоин, колаген, еластин, естествена гликолова киселина и натурални антибиотици. Постигат се забележителни резултати както в борбата с бръчките, така и при възстановяване на увредената от акне или изгорена кожа.

Термо – маска с екстракт от охлюв

Възстановяваща маска с лек загряващ ефект. Подобрява кръвообращението и подготвя кожата за по-пълноценно поемане и приемане на активните съставки. Стимулира регенеративните процеси и спомага за възстановяването на структурите на колагена и еластина. Стяга, уплътнява и възвръща нежността и блясъка на кожата.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:
Екстракт от охлюв, ксантан, капсаицин,
сорбитол, каолин.

Регенериращ серум

Високо концентриран екстракт от секрет на охлюв с уникални регенериращи свойства. Използва се за третиране на различни кожни увреждания / белези от акне, акне, бръчки, изгаряния/ задължително от професионален козметик.Прилага се с ултразвук или мануално с масаж.

Крем за околоочния контур с екстракт от охлюв

Кремът за окоолоочния контур с екстракт от охлюв е интензивна грижа против бръчки и фото стареене на кожата без консерванти и парабени. Нежна деликатна субстанция подходяща за всекидневна употреба. Тушира черните кръгове и заличава мимическите бръчки и подпухналостта на кожата.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:
Екстракт от охлюв, Paniopsis G, Fucosert R,
хиалурон, колаген, кофеин, Урея, калций, ретинол, токоферол, масло
от ший.

Защитен крем с екстракт от охлюв

Активна регенерираща формула за бързо възстановяване на кожата. Защитава от вредното действие на UV-A и UV-B лъчите. Хидратира и подхранва, предпазва от нежелана пигментация. Придава нежен, младежки вид на кожата. Насища кожата с естествени и полезни вещества. Спомага за по-бързото възстановяване на колагена и еластина, успокоява, помага при акне и раздразнена кожа. Предпазва епителните тъкани от преждевременно стареене, намалява образуването на бръчки. Подходящ за всекидневна употреба дори и при чувствителна кожа.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:
Екстракт от охлюв, Paniopsis G хидрофилтрат,
Fucosert R, колаген, ретинол, токоферол, Аскорбилпалмитат , масло от
ший

Вашият коментар