БОЯДИСВАНЕ С MATRIX

boyad_matt_litОткрийте своя блестящ цвят с модерно измерение в Milano Beauty Center!

Част от компанията L’OREAL боята за коса на Matrix Socolor Beauty е №1 в Американските салони за красота. Тя се предлага в 77 модерни и сияйни основни и с оттенъци цветове, съдържа Cera-Oil комплекс и натурално масло от жожоба, заздравява структурата на косата и запазва постигнатия цвят до 20 измивания с шампоан.

Matrix Socolor Beauty включва най-модерните оцветители и защитни компоненти за безупречен, стабилен, изискан цвят, абсолютно покритие на белите коси и добре поддържан външен вид. Благодарение на най-новите технологии, боята действа върху косата, така че да не вреди на нейната структура.

Устойчивостта на Matrix Socolor Beauty ще ви помогне да промените коренно тона на косата и да и придадете уникален изящен оттенък. Matrix Socolor Beauty Ви дава безгранична свобода в избора на нюанси. Без ограничение! Всичко е възможно, от изгаряща блондинка до пепелна брюнетка!

Parse error: syntax error, unexpected ‘&’ in /home/bendid/public_html/milanobeauty-bg.com/wp-content/plugins/insert-php/insert_php.php(125) : eval()’d code on line 4