Отслабване и премахване на целулита за жени и мъже

Liposuction_demo
Уважаеми клиенти, можете да се възползвате от нашите промоционални оферти за отслабващи и моделиращи тялото процедури, валидни до 15.08.2016 година.

Количествата са ограничени и е възможно за определени процедури да бъдат изчерпани.

Кавитацията е най-модерния, безопасен и ефективен медицински метод в борбата с ненужното тегло и целулита. Тя представлява безболезнена, безоперативна липосукция чрез уникален ултразвуков микромасаж, при който мастните клетки се превръщат в течност, която се отделя от организма по естествен начин.
Методът използва контролирани нискочестотни вълни, генериращи микромехурчета, които се спукват поради промените в налягането на мастните клетки в третираните зони и се разрушават. Мастните клетки се превръщат в течна субстанция, която се извежда от организма чрез лимфната и отделителната системи. Ултразвуковите вълни въздействат през кожата и водят до намаляване обема на мастните тъкани. Ефектът на кавитацията прави мастните образувания по-меки, отделя ги от другите тъкани и дава възможност образувалата се течност лесно да се изхвърли от организма.

Описание на процедурата СУПЕР ПРОМОЦИЯ

Времетраене

Промо цена

promo_cavitat_lipo КАВИТАЦИЯ (УЛТРАЗВУКОВА ЛИПОСУКЦИЯ) НА ЗОНА ПО ИЗБОР( + 2 ЛВ. ЗА МЪЖЕ) 15 мин. 14.99 лв.
promo_cavitation_ultrasound КАВИТАЦИЯ (УЛТРАЗВУКОВА ЛИПОСУКЦИЯ) НА ЕДНА ЗОНА С 4 БРОЯ УЛТРАЗВУКОВИ ПЛОЧИ  НА ЗОНА БЕДРА  ( + 2 ЛВ. ЗА МЪЖЕ) 15 мин. 11.99 лв.
promo-celulite-_lit АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАНУАЛЕН МАСАЖ С КОФЕИН И ГУАРАНА НА СЕДАЛИЩЕ И БЕДРА ЗА ЖЕНИ 30 мин. 17.99 лв.

[wysija_form id=“1″]