Коло маска промоция до 30.11.2016

 

kola_maska_milano-699
Уважаеми клиенти, можете да се възползвате от нашите промоционални оферти за Епилация с коло маска, валидни до 30.11.2016 година.
Количествата са ограничени и е възможно да бъдат изчерпани.
 
Коло маската е един от най-ефективните, достъпни и популярни начини за премахване на нежеланото окосмяване. Тя е изцяло натурален продукт, който е приготвен най – вече от растителни смоли и парафин с допълнителни добавки за по-добро действие. Характерното за този метод е, че косъмчетата се отстраняват заедно с луковиците. По-разпространена е топлата кола маска, като е добре професионален козметик да избере вида й спрямо типа кожа. Ефектът от епилацията се задържа две-три седмици, косъмчетата израстват бавно и са все по-тънки и слаби.
 
Описание на процедурата ЕПИЛАЦИЯ – КОЛО МАСКА

Промо цена

КОЛО МАСКА НА ЦЕЛИ КРАКА ЗА ЖЕНИ + 10лв. ЗА МЪЖЕ 15.99 лв.
promo_kola_intim_zeni КОЛО МАСКА НА ПЪЛЕН ИНТИМ   ЗА ЖЕНИ 11.99 лв.
КОЛО МАСКА ЦЯЛО ТЯЛО – ЖЕНИ + 24лв. ЗА МЪЖЕ 34.99 лв.
 promo_kolo_mishnitsi  КОЛО МАСКА на МИШНИЦИ 2ЛВ. ЗА МЪЖЕ  3.99 лв.
kola_maska_ustna КОЛО МАСКА на БРАДИЧКА + ГОРНА УСТНА 3.99 лв.
promo_photo_intim КОЛО МАСКА на КОРЕМ или КРЪСТ или СЕДАЛИЩЕ 5.99 лв.
promo_rutse КОЛО МАСКА на ЦЕЛИ РЪЦЕ + 6лв.. ЗА МЪЖЕ 9.99 лв.

Процедурата се извършва с професионална италианска кола маска с доказано качество. Премахва с лекота и най – малките косъмчета и кожата Ви става копринено мека и гладка. Процедурата включва:
Поставяне на рефрешинг гел за преди епилация – с хигиенизиращо и противовъзпалително действие, благодарение на естествените Ментол и Камфор.
Обработване на участъка – епилация.
Почистване на остатъците от кола маска по порите с почистващо олио – лайка в комбинация със слънчогледово и бадемово масло, витамин Е и UV филтри. Подхранващото дейстие на този букет от билки помага за по – бързото регенериране на третираните зони.
Поставяне на лосион след епилация, с освежаващ ефект, стимулиращ кръвообръщението и понижаващ телесната температура на третираните зони.

Описание на процедурата ЕПИЛАЦИЯ – КОЛО МАСКА

Промо цена

promo-man-skul_lit КОЛО МАСКА НА СКУЛИ или ВРАТ 5.99 лв.
promo_grub_2 КОЛА МАСКА НА ЦЯЛ ГРЪБ ЗА МЪЖЕ 15.99 лв.
promo_gurdi_2 КОЛА МАСКА НА ГЪРДИ + КОРЕМ ЗА МЪЖЕ 15.99 лв.

[wysija_form id=“1″]