Козметични процедури за лице на промо цени до 31.08.2017г.

[ujicountdown id=“Black Friday“ expire=“2017/08/31 00:00″ hide=“true“ url=““ subscr=““ recurring=““ rectype=“second“ repeats=““]

козметични процедури

Уважаеми клиенти, можете да се възползвате от нашите промоционални оферти за Козметични процедури – Грижа за лицето, валидни до 31.08.2017 година.
Количествата на офертите са ограничени и е възможно да бъдат изчерпани.
 

Кожата на лицето ни е непрекъснато открита и подложена на ежедневното агресивно влияние на редица атмосферни фактори като слънце, студ, вятър, прах, дори и вода. От друга страна множество детайли от нашето ежедневие и нашата физиология също вредят на здравето и състоянието на нашата кожа. Такива са потенето, храната която консумираме, гримът и пр. Всички те замърсяват нашата кожа, изтощават я, запушват порите и погубват нейната красота. Всички това може да бъде избегнато ако периодично използваме козметичната процедура почистване на лице. Може да се каже, че тайната на здравето и красотата на нашата кожа се крие в правилното почистване на лицето. Всеки човек е необходимо да полага ежедневни домашни грижи за почистването на кожата на своето лице, но от изключителна важност е да знаем, че е необходимо през определен период от време да си правим професионално почистване на лице при квалифициран козметик.

Описание на процедурата ПРОЦЕДУРИ

Промо цена

КЛАСИЧЕСКО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ 25.00 лв.
   ДЪЛБОКОХИДРАТИРАЩА ТЕРАПИЯ С ЕКСТРАКТ ОТ БАМБУК И АЛОЕ ВЕРА  23.00 лв.
  ПОДМЛАДЯВАЩА ТЕРАПИЯ С ВИТАМИН А И Е 19.00 лв.
promo-ultrasnd_lit УЛТРАЗВУКОВ ЛИФТИНГ НА ЛИЦЕ

20.00 лв.

  ТЕРАПИЯ С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ 23.00 лв.
   МАСАЖ НА ЛИЦЕ, ШИЯ И ДЕКОЛТЕ С ПИЛИНГ И МАСКА  15.00 лв
  ХИАЛУРОНОВА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ  21.00 лв.
  ХИДРОЛИФТИНГ ТЕРАПИЯ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА И КОЛАГЕН 25.00 лв.
   АНТИ – АКНЕ ТЕРАПИЯ  19.00 лв
ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ С ЛАЙКА И ЕЛАСТИН ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 19.00 лв.
BIOEFFECT ТЕРАПИЯ С 14 НАТУРАЛНИ МАСЛА И СМОЛИ 25.00 лв.