ПРОМОЦИИ

Уважаеми клиенти, можете да се възползвате от нашите промоционални оферти за фризьорски услуги, валидни до 15.02.2019 година.
При нас ще получите отлична грижа за Вашата коса. Ще бъдете настанени в приятна обстановка и ще имате удоволствието да Ви обслужват едни от най-добрите стилисти в България.
Описание на процедурата ПРОЦЕДУРИ

Промо цена

БАМБУКОВА ТЕРАПИЯ С УЛТРАЗВУКОВА И ИНФРАЧЕРВЕНА ПРЕСА + СЕШОАР 29.99 лв.
БОЯДИСВАНЕ + СЕШОАР 34.99 лв.
ДАМСКО ПОДСТРИГВАНЕ + СЕШОАР 24.99 лв.
ТЕРАПИЯ ЗА КОСА С ДАРСОНВАЛ 9.99 лв.
МЪЖКО ПОДСТРИГВАНЕ 9.99 лв.

социални бутони

Уважаеми клиенти, можете да се възползвате от нашите промоционални оферти за епилация с кола маска, валидни до 15.02.2019 година.
 

Кола маската е един от най-ефективните, достъпни и популярни начини за премахване на нежеланото окосмяване. Тя е изцяло натурален продукт, който е приготвен най – вече от растителни смоли и парафин с допълнителни добавки за по-добро действие. Характерното за този метод е, че косъмчетата се отстраняват заедно с луковиците. По-разпространена е топлата кола маска, като е добре професионален козметик да избере вида й спрямо типа кожа. Ефектът от епилацията се задържа две-три седмици, косъмчетата израстват бавно и са все по-тънки и слаби.Процедурата се извършва с професионална италианска кола маска с доказано качество. Премахва с лекота и най – малките косъмчета и кожата Ви става копринено мека и гладка.

Процедурата включва:

  • Поставяне на рефрешинг гел за преди епилация – с хигиенизиращо и противовъзпалително действие, благодарение на естествените Ментол и Камфор.
  • Обработване на участъка – епилация.
  • Почистване на остатъците от кола маска по порите с почистващо олио – лайка в комбинация със слънчогледово и бадемово масло, витамин Е и UV филтри.
  • Подхранващото дейстие на този букет от билки помага за по – бързото регенериране на третираните зони.
  • Поставяне на лосион след епилация, с освежаващ ефект, стимулиращ кръвообръщението и понижаващ телесната температура на третираните зони.
Описание на процедурата ЕПИЛАЦИЯ – КОЛО МАСКА Промо цена
promo_kolo_mishnitsi КОЛО МАСКА НА МИШНИЦИ ЗА ЖЕНИ  5.00 лв.
promo_kola_intim_zeni КОЛО МАСКА НА ПЪЛЕН ИНТИМ ЗА ЖЕНИ 15.00 лв.
promo_rutse-kola КОЛО МАСКА НА ЦЕЛИ РЪЦЕ ЗА ЖЕНИ  10.00 лв.
promo_kolo_tseli_kraka КОЛО МАСКА НА ЦЕЛИ КРАКА ЗА ЖЕНИ  18.00 лв.
promo_kolo_tsjalo_tjalo КОЛО МАСКА ЦЯЛО ТЯЛО – ЖЕНИ 39.00 лв.
  КОЛО МАСКА НА КОРЕМ, КРЪСТ ИЛИ ЛИЦЕ  7.00 лв.
     

 

социални бутони

Уважаеми клиенти, можете да се възползвате от нашите оферти за масажи и лечебни процедури, валидни до 15.02.2019 година.
 
Световни здравни експерти казват, че съвременния начин на живот е източник на голямо количество токсини, които ежедневно се приемат и натрупват в човешкото тяло. Ето защо е необходимо периодично прочистване на организма чрез метода йонна детоксикация
Също така лечебният масаж с пчелен мед е подходящ за прочистване на токсините. Масажа с пчелен мед действа благоприятно при натрупана умора, стрес, главоболие,болки в гръбначния стълб, депресии проблеми с дихателната система и др. Ако имате проблеми на лицето с акне, спукани капиляри, пигментация или просто искате да се подмладите заповядайте на терапия с LED фотон маска.
 
 
Описание на процедурата ЛЕЧЕБНИ ПРЦЕДУРИ

Промо цена

promo_jonna_detoksikatsia ЙОННА ДЕТОКСИКАЦИЯ (ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ОТ ТОКСИНИ) + ТЕРАПИЯ С КОЛАН С ИНФРАЧЕРВЕНИ ЛЪЧИ – 30 МИН 14.99 лв.
  ЛЕЧЕБНА ФОТОН ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ С LED СВЕТЛИНА ( АКНЕ, СПУКАНИ КАПИЛЯРИ, ПИГМЕНТАЦИЯ И ПОДМЛАДЯВАНЕ) 17.99 лв.
ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ НА ГРЪБ С ЧИСТ ПЧЕЛЕН МЕД  17.99 лв.

 

социални бутони

Уважаеми клиенти, можете да се възползвате от нашите промоционални оферти с над 50% отстъпка на процедури за отслабване и премахване на целулита, валидни до 15.02.2019 г.
 

Целулитът е не само козметичен дефект. Известен още като „портокалова кожа“, той е сериозно заболяване на съединителната тъкан, което засяга едновременно лимфната и кръвоносната система на повърхността. Нарича се гиноидна липодистрофия или дистрофия на мастните тъкани при жени. Представлява натрупване на отпадъчни продукти като вода и мазнина в подкожния клетъчен слой. Появява се най-вече в областта на седалището, бедрата и корема. Проучванията показват, че близо 85% от жените в някаква степен са засегнати от „портокаловата кожа“.

Ултразвуковата липосукция е най-модерния, безопасен и ефективен медицински метод в борбата с ненужното тегло и целулита. Тя представлява безболезнена, безоперативна липосукция чрез уникален ултразвуков микромасаж, при който мастните клетки се превръщат в течност, която се отделя от организма по естествен начин.

Методът използва контролирани нискочестотни вълни, генериращи микромехурчета, които се спукват поради промените в налягането на мастните клетки в третираните зони и се разрушават. Мастните клетки се превръщат в течна субстанция, която се извежда от организма чрез лимфната и отделителната системи. Ултразвуковите вълни въздействат през кожата и водят до намаляване обема на мастните тъкани.

Център за красота „Милано“ разполага с най-модерната професионална апаратура за ултразвукова липосукция, с доказани резултати от първата процедура!

С една процедура е възможно да се редуцират до 5 см от обиколката на третираната зона. За дълготраен ефект са необходими от 7 до 10 процедури, които се провеждат през интервал не по-малък от 7 дни.

 
Описание на процедурата ПРОЦЕДУРА

Промо цена

promo_cavitat_lipo УЛТРАЗВУКОВА ЛИПОСУКЦИЯ НА ЕДНА ЗОНА – 30 МИН. ( + 10 ЛВ. ЗА МЪЖЕ) 34.99 лв.
promo_cavitation_ultrasound УЛТРАЗВУКОВА ЛИПОСУКЦИЯ С 4 БРОЯ УЛТРАЗВУКОВИ ПЛОЧИ НА ЗОНА БЕДРА – 30 МИН. ( + 10 ЛВ. ЗА МЪЖЕ) 25.99 лв.
ПАКЕТ ОТ 10 ПРОЦЕДУРИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ ЧРЕЗ УЛТРАЗВУКОВА ЛИПОСУКЦИЯ НА ЗОНИ ПО ИЗБОР ЗА ЖЕНИ 290 лв.

социални бутони