ОБЩИ УСЛОВИЯ

Интернет сайта https://milanobeauty-bg.com/ е електронен каталог на Център за красота Милано собственост на фирма „Бендида Трейд“ ООД. Той има за цел да представи продуктите и услугите, които Център за красота Милано предлага на пазара.

Внимателно прочетете тези условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, губите правото да закупувате стоки и услуги от този уеб сайт.

Настоящите условия уреждат взаимоотношенията между „Бендида Трейд“ ООД (наричан по долу www.milanobeauty-bg.com) от една страна и потребителите на електронни (Интернет) страници и услуги, като дават информация на потребителите за правата им при използване на информацията и услугите в сайта. Всеки един потребител, работещ със сайта, е обвързан с правила на настоящите общи условия от момента на влизане в сайта до напускането му.

Регистрация в сайта

Процедурата по регистрация в сайта е абсолютно доброволна и безплатна. Регистрацията е задължителна само за пазаруване в електронния магазин. Сайтът може да бъде разглеждан от ползувателите свободно без да е необходима регистрация. За да се регистрирате е необходимо да попълвате регистрационна форма. Всички полета задължително следва да бъдат попълнени. При успешно приключване на регистрацията ползувателя ще получи на посочената електронна поща писмо, потвърждаващо регистрацията му, с потребителското си име и парола, с които ще може да влиза в създадения му в сайта профил. Чрез електронна поръчка от онлайн магазина могат да бъдат закупувани единствено и само тези стоки, които системата позволява да бъдат добавяни в пазарската кошница на полузвателя.Интернет сайта www.milanobeauty-bg.com не носи каквато и да е отговорност при невярно, неправилно или неточно представена информация, вярна информация представена по заблуждаващ начин, при разминаване между представеното фактическо и действителното положение, както и при печатни грешки.

Цени

Всички представени цени в сайта  са в български лева с ДДС и са валидни единствено и само към момента на публикуването им. Интернет сайта www.milanobeauty-bg.com си запазва правото без предупреждение да ги променя по всяко време. Представените цени на стоките в сайта са крайни и включват всички данъци и такси без цената за доставка, която е посочена отделно.

Поръчки

Поръчки могат да правят само регистрирани потребители, приели общите условия. Поръчването на стоката става през Интернет сайта на няколко етапа:

  • Избирате от електронния каталог желания продукт и натискате бутона КУПИ СЕГА. Така продукта е добавен в Вашата пазарска кошница ( количка).
  • Попълване на формата за обратна връзка и кликване върху бутона ПОРЪЧАЙ

Потребителят се ангажира да изрази съгласието си за направената поръчка и да потвърди всички детайли по нея.При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на един работен ден след получаване на заявлението за покупка, уведомява Клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефон. Чрез натискане на бутона КУПИ СЕГА потребителят извършва действие, което представлява волеизявление, обвързващо го със силата на договор – него (потребителят) и „Бендида Трейд“ ООД, съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите (ЗЗП).

Защита на личните данни

Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД), потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е въвел или са станали достояние на www.milanobeauty-bg.com при ползване от него в сайта, както и на поправка на тези данни. Приемайки настоящите условия потребителите, които са попълнили регистрационната форма изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от www.milanobeauty-bg.com по електронен път при доставка на поръчани стоки. Всички доброволно предоставени от потребителя лични данни и други данни, които го идентифицират в процеса на ползване на сайта се съхраняват, обработват и използват от www.milanobeauty-bg.com за целите на поддръжка на определени функционалности на предлаганите услуги. Сайта www.milanobeauty-bg.com изрично уведомява потребителя, че предоставените от потребителя лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни и промоционални цели. Сайта www.milanobeauty-bg.com си запазва правото да използва IP адресите и други данни на Потребителите за разкриване идентичността им в случаите, когато това е необходимо в изпълнение на закона, юридически процедури или за да се спазят настоящите условия.

Плащане на стоки

Потребителя може да заплати цената на поръчана от онлайн магазина стока чрез наложен платеж или по банков път, като всички плащания се извършват само в български лева. При плащане чрез “наложен платеж” при доставката купувачът получава от куриера придружаващите я документи , в която е посочена поръчаната стока, дължимата за нея продажна цена, както и цената на доставка. Купувачът предава на куриера сума равна на общата сума (включваща цената на стоката и цената на доставка) посочена във документа, което се отбелязва в товарителницата, която служи за разписка. С подписването на товарителницата купувачът овластява куриера да предаде от негово име и за негова сметка на „Бендида Трейд“ ООД сумата представляваща продажната цена на доставената стока.

Доставка

Доставката се извършва в рамките на 48 часа за всеки артикул поръчан от www.milanobeauty-bg.com (с изключение на поръчките направени през почивни дни или официални празници, където доставката се извършва в първия работен ден след тях) . Доставката се осъществява с куриерска фирма Еконт на територията на Република България.

Отказ на заплатена стока

По силата на чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителят има право да се откаже от закупената от него стока в 7-дневен срок от датата на подписването на приемо-предавателния протокол (товарителница). В този случай потребителя е длъжен на предостави стоката във вида в който му е била доставена – със запазена опаковка в нейната цялост (опаковката на пратката може да бъде отваряна), пълна окомплектовка (етикети, стикери, пиктограми) и придружаващата я документация. Всички транспортни и други разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на на потребителя. В случай, че потребител се възползва от правото си по чл. 55, ал.1 ЗЗП при положение, че е изпълнил посочените по – горе условия, www.milanobeauty-bg.com се задължава да му възстанови заплатената сума за продукта по банков път в срок от пет работни дни от връщането на стоката. При отказ на стоката от страна на клиента, транспортните разходи по връщането на артикула са за сметка на потребителя.

Рекламации

Клиентът има право първо да прегледа поръчания от него артикул и чак тогава да го заплати на куриера. В случай, че констатира явни недостатъци, незабавно да информира лицето извършващо доставката и да откаже доставения му артикул. Ако не направи това, продукта се смята за одобрен, като потребителят губи правото по-късно да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци. Рекламации на закупени чрез онлайн магазина стоки се извършват по правилата на ЗЗП и съобразно сроковете и условията на търговската им гаранция. Телефон за рекламации – 0879 103 128

Други

Сайта www.milanobeauty-bg.com има право да променя технологията и дизайна на електронния каталог без предварително известяване,като си запазва правото да изпраща на своите потребители съобщения, свързани с нови продукти, промоции или томболи.

Настоящите условия могат да бъдат актуализирани по всяко време без специално уведомяване на Потребителите. Сайта www.milanobeauty-bg.com не носи отговорност, ако потребителят не е прочел последния вариант на настоящите условия. При използване услугите на www.milanobeauty-bg.com потребителят се задължава да спазва настоящите условия, както и всички други условия, поставени от законодателството на Република България и международното законодателство, дори и да не са упоменати в настоящите условия

Център за красота Милано
11.03.2014г.