Коледна томбола за дами

Скъпи дами, по традиция Център за красота Милано организира коледна томбола. Както всяка коледа така и тази ще бъде изпълнена с много красота и изненади за Вас. За да можем да раздадем повече награди разделихме томболата за дами и господа. Всяка от Вас знае, че не е достатъчно да облече  перфектната рокля, да избере уникални обувки, да си направи страхотна прическа и изящен маникюр трябва и нещо което да подсили усещането за красива жена и това е парфюмът. Тази година решихме да подарим пет от най-хитовите и желани парфюми от дамите. Моля прочетете по долу условията за участие в коледната томбола.

lady-million-paco-rabanne

Условия

 1. Тази томбола е само за дами.
 2. За да участвате в томболата трябва да направите покупка за продукт или услуга на място в Център за красота Милано или през нашия електронен магазин, като стойността на покупката е без значение.
 3. Томболата е валидна за дами от цялата страна и е с период 11.12.2015 – 27.12.2015г. победителите ще бъдат изтеглени на 28.12.2015г.
 4. Задължително е да оставите координати за обратна връзка.
 5. При желание от страна на победителите техни снимки ще бъдат качени на  профилите ни в Facebook, Google+, както и в сайта на Център за красота Милано.
 6. Спечелените награди можете да получите на място в Център за красота Милано или по куриер за наша сметка.
 7. Награди:
 • Lady Million
 • Thierry Mugler Alien
 • Chloe
 • Nina Ricci L’Air du Temps
 • Sangado Усещане за жена

Thierry Mugler Alien perfume

chloe perfume

nina-ricci-lair-du-temps-perfume

Sangado