ЗА НАС

В Център за красота Милано ще получите отлична грижа за Вашия външен вид с най-новите технологии и продукти в областта на козметиката, фризьорството и маникюра.

Можете да се възползвате от широка гама услуги – фризьорски услуги, удължаване и сгъстяване на коса, козметични процедури за лице, терапии за коса и лице, масажи на лице и гръб, маникюр, ноктопластика, педикюр, колa маска, лечение на акне, подмладяващи процедури, пигментация и спукани капиляри чрез фототерапия, фотоподмладяване, фотоепилация, кавитация и лимфодренажен масаж, йонна детоксикация и др.

Центърът разполага с най-модерната професионална апаратура за ултразвукова липосукция и лимфодренажен масаж, както и последно поколение апарат за фотоепилация и фототерапия чрез PTF технология. PTF технологията има големи предимства в сравнение с лазерната и IPL технологии. Тя дава по-добри резултати при трайното обезкосмяване и осигурява безопасно третиране на различни кожни проблеми, като отстранява болката и опасностите.

В областта на фризьорството, маникюра и козметиката Център за красота Милано, залага на качеството на професионалните продукти на Keune, Matrix, Alfaparf Milano, CHI, Orly, Glory.

Ние разполагаме с онлайн магазин където можете да пазарувате по всяко време на денонощието качествени козметични продукти за коса и тяло. Също така в нашия магазин ще намерите страхотни бижута и аксесоари, които ще придадат завършен вид на красотата Ви.

Доверете се на професионализма!