ХИДРАТИРАЩА, АНТИ-ОКСИДАНТНА ТЕРАПИЯ С ЕКСТРАКТ ОТ БОРОВИНКА

bluberry_therapy_litЕкстракта от боровинка е мощен анти оксидант, който се използва широко за противодействие на процесите на стареене. Има силно изразени дезинфекциращи свойства и се смята за фактор, защитаващ от ракови образувания.

Боровинковата терапия подхранва в дълбочина кожата, като стимулира възстановителните функции на колаген и еластин, и ускорява епителизацията. Има моментален ефект и прави кожата финна и освежена с копринено нежен вид.

Терапията включва:

  • Измиващ гел Боровинка за нежно и ефективно почистване и хидратиране на кожата. Почиства в дълбочина и регулира функциите на мастните жлези.
  • Пилинг гел боровинка – нежно почистващо средство, работещо на принципа на химичния пилинг. Премахва мъртвите епителни клетки и обновява кожата.
  • Регенерираща маска с боровинка – подхранва в дълбочина, стимулира функциите на колаген и еластин.
  • Хидратиращ крем с боровинка – притежава силен хидратиращ, успокояващ и защитен ефект. Бързо прониква и доставя необходимите влажност и активни съставки на кожата в дълбочина.


Parse error: syntax error, unexpected ‘<‘ in /home/bendid/public_html/milanobeauty-bg.com/wp-content/plugins/insert-php/insert_php.php(89) : eval()’d code on line 1