ТЕРАПИЯ „АНТИ-БРЪЧКИ“

anti-age

Терапия за интензивно, ефективно противодействие на процесите на стареене на кожата. Защитава кожата на лицето от свободните радикали, стимулира обновителните процеси на епителната тъкан и води до намаляване на дълбочината и броя на бръчките.

Дейстивието на терапията е базирано на витамин А /ретинол/ в комбинация с  природните антиоксиданти – витамин Е,F и Н . Ретинола  има изключително важна роля в протеиновата обмяна в кожата и изключително благоприятно въздействие върху регенеративните процеси.  При по – млада кожа ретинолът, предотвратява разкъсването на дермалните тъкани по действието на UV лъчите. Прилага се в комбинация  с природните антиоксиданти – витамин Е,F и Н за намаляване на дълбочината и броя на бръчките, презпазване от окислителни процеси, водещи до преждевременно стареене и подобряване на еластичността и защитните функции на кожата.

Терапията включва:

  • Хигиенно почистване на лицето с хидратиращ лосион с витамин С
  • Ултразвуково нанасяне в дълбочина на ампула “Анти-бръчки” – активна формула с ретинол и UV слънцезащитна функция.
  • Нанасяне на хидратиращ крем

Процедурата е подходяща за всеки тип кожа и за всяка възраст.


Parse error: syntax error, unexpected ‘<‘ in /home/bendid/public_html/milanobeauty-bg.com/wp-content/plugins/insert-php/insert_php.php(89) : eval()’d code on line 1